Осталось -:--:--
Актуальная цена
140 грн
Шаг
10 грн
happyshop.pp.ua
Последний визит вчера в 23:17
На проекте с января 2013
100%
Рейтинг
122
Продажи
34
Подписки

Завдяки корпусу з алюмінієвого сплаву та плетеній нитковій оболонці, кабель має стійкість до подряпин, мінімізується знос і запобігаються поломки. Усе це розроблено для тривалого використання.
Ідеально підходить для зарядки та синхронізації передачі даних між різними пристроями. Мікрокабель usb c до usb може підключити камеру до ноутбука для передачі даних.
Максимальна підтримувана швидкість передачі даних за нашим кабелем usb-c – micro-usb становить до 480 Мбіт/с, максимальний струм досягає 3A.
Компактний портативний кабель usbc-micro-usb підключає смартфон, камеру, ігровий контролер або інші пристрої з портом micro-usb до ноутбука, телефону, ipad або інших пристроїв з портом usb-c.
Характеристики:
Кабель USB C – Micro USB
Для зарядки та синхронізації передачі даних
Роз'єм USB: USB 2.0
Простий у використанні: Plug and Play
Сумісність з мікро-USB: компактний портативний кабель usbc-micro-usb підключає смартфон, камеру, ігровий контролер або інші пристрої з портом micro-usb до ноутбука, телефону, ipad або інших пристроїв з портом usb-c.
Повністю екранований кабель USB-C – Micro-USB забезпечує чудову продуктивність передачі даних і запобігає перешкодам EMI/RFI