• Все отзывы о пользователе Mashulina
Сделка прошла успешно!Продавца рекомендую.
ledivip
09.03.2024
Рекомендую!
Очень внимательный продавец, все уточнила, все переспросила, подобрала идеально, быстро выслала. Покупкой довольна, продавца рекомендую !
Чудовий продавець, дуже рекомендую. Речі ідеальні, відправка швидка, відповідь також швидка. Все сподобалось, буду і надалі замовляти тут.
Дякую за чудові речі, за знижку, за швидку відправку! Речі без запаху, упаковані в окремі пакетики, все відповідає описанню, все чудово підійшло! Супер!
Очень довольна покупкой!Продавец помогает с выбором, чувствует желание покупателя.Вещи качественные,стильные.От сделки в восторге!!!
Zhanna
09.11.2023
Дуже сподобався товар!Марія(продавець)
Покупку делаю не первый раз.Отличный продавец!!!Все вещи в отличном состоянии.Размеры соответствуют описанию.Очень довольна покупкой!!!Продавца рекомендую.
Посылку получила.Все вещи круче,чем я ожидала.По размеру все подошло!!!!Идеально ,стильно,комфортно!!!
Все вчасно , товар відповідає опису
06.10.23 Продавець як завжди на висоті.Замовляю в цьому магазинчику вже вдруге.Одні приємні емоції.Речі просто неймовірні,все підійшло,в ідеальному стані.Щиро вдячна продавцю.Однозначно рекомендую до співпраці.
ledivip
03.09.2023
Дякую)
Усім задоволена,дякую
Прекрасний продавець! Відразу відповіла, знайшла час на детальне листування, поцікавилася смаком й надала конкретні поради щодо речей. Всі речі - у відмінному стані! Щиро дякую за покупки! Підпишусь й буду замовляти! Гарного й мирного усім дня!
Дуже приємний чуйний продавець,одяг якісний чудовий,найприємніші враження від спілкування))
Marie
20.07.2023
Дякую Вам за розмаїття краси, щирість та доброту) Бажаю моєму улюбленому магазину більше гарних клієнтів)))
Всё чётко оперативно,покупкой довольна-Спасибо
Marie
04.07.2023
Мій улюблений магазин))) Бажаю Вам натхнення та гарних покупців)))
Дякую продавцю за чесність та порядність. Приємно здивував подарунок за що велике дякую. Речі дуже гарної якості, відправка в день оплати. Все просто супер. Рекомендую!!!!
26.04.23. Продавець ввічлива,відповідальна,акуратна.Швидко відповідає,відправка одразу після оплати.Отримала море позитиву від спілкування і покупки.Насправді речі набагато кращі,якісніші, ніж на фото,продавець сама звертає увагу на нюанси,якщо вони є,тож ви 100%не придбаєте "кота в мішку"-все чесно і прозоро.Купляла багато речей,і ні про одну не пошкудувала.І на майбутнє буду і надалі купляти речі у даному магазинчику. Хочу ще раз подякувати!!! і побажати гарних торгів і вдячних покупців))
ledivip
16.03.2023
Дякую)
Доброго дня , отримала Вашу посилку . Замовляю вдруге і залишилась задоволена :) Речі в гарному стані . Дівчина приємна та уважна :) Рекомендую до співпраці!!!!
Все чудово.. Чемно та швидко) Продавця рекомендую.
Рекомендую! Все супер!!!
Marie
13.12.2022
Покупочкою задоволена) все бездоганно) хочеться завжди повертатися в цей магазин)))) дуже дякую!
Lara
09.12.2022
Дякую. Светр сподобався, підійшов ідеально.
Спасибо большое. Все отлично!
Приятный внимательный продавец. Посылка пришла быстро .Изделия соотвецтвуют данным фотографиям. Желаю Вам успешных сделок и приятных клиентов. Рекомендую к сотрудничеству .
Marie
10.06.2022
Как всегда, все на высшем уровне! Одежда прекрасная, качественная, красивая) огромное спасибо! Удачи в продажах)
ledivip
26.05.2022
Рекомендую!
Все отлично! Спасибо
Marie
01.02.2022
Супер))))))))
Вороний відповідальний продавець.рекомендую
Отличный продавец, отличный продавец! Рекомендую к сотрудничеству ))) спасибо
Рекомендую данного продавца. При 100% предоплате - 100% порядочность, быстрая отправка и соответствие качества товара. Спасибо.
Хороший, ответственный продавец! Спасибки )))
Спасибо за покупку. Рекомендую к сотрудничеству.
Очень красивое платье!Внимательный и отзывчивый продавец! Отличное качество товара! Очень довольна покупкой!Рекомендую покупать здесь вещи, не пожалеете! Благодарю!
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську