Замечание от Администратора −2 : Товар не соответствует описанию. Накручивает рейтинг.
Спасибо.Все четко и качественно.Рекомендую.
Все починалося просто чудово! Дуже ввічлива дівчина, все радила - сукню,розміри, скидувала фото, розмірні таблиці по кожній сукні, разом вибрали розмір. Сказала, що якщо я правильно виміряла,проблем не буде! Тут отримую я своє замовлення,сукню яку замовляла для мами 56 р. ( по таблиці), приходить 52р! Відразу відписуюсь! Вікторія відповідає- що сама в шоці.. Я звичайно ж прошу обмін. Тут мені відповідають,що сукня прийшла 52 р євро, а наш розмір 56 то,що все правильно прислали! Але вибачте, замовляла на параметри 125 груди,а в цьому розмірі в грудях 112 см! Ще й каже,що не винна те що нам не підійшло! Яким чином воно могло підійти?! Обмін зробити не може, в зв'язку з погодними умовами в Одесі, цей склад не відповідає. Але ж вина не моя! Гроші повернути також відмовились! Сказала,що виставить на продаж,але чекати часу в мене немає.. Коли воно ще продасться!? 470 грн на вітер! Розмір прислали не той, не моя вина,тому на мою думку, продавець повинен був забрати сукню і повернути гроші! Зіпсований настрій,нерви і викинуті гроші!
Отличный покупатель! От сделки остались только положительные впечатления. Всегда приятно иметь дело с порядочным человеком.Очень приятная и милая девушка! Побольше бы таких покупателей! Спасибо. До новых встреч!Всегда Вам рада!Рекомендую всем!!!
Спасибо за покупку! Отличный покупатель, Рекомендую к сотрудничеству
Покупала кроссовки. очень довольная, качество просто супер, цены приемлемы. Что касается продавца, то девушка приятная, все рассказала, посоветовала. В общем РЕКОМЕНДУЮ!!!
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську