• Все отзывы о пользователе Анна
Все супер
Ksenija
10.10.2018
Спасибо большое) Пижамка прелесть) Посылка пришла очень быстро. Всем рекомендую)
Спасибо, все подошло! Отличный продавец, знает, что нужно покупателю!!
Спасибо все как всегда понравилось.
Дякую продавцю! Гарних продажів
Все отлично,рекомендую!!!!
Не люблю писати негативні відгуки, але брехати, що купівлею задоволена- не буду. Замовляла у Анни колготи "Имитация чулков по Закупочной цене Распродажа " .Товар продавець відправила відосно швидко, до термінів претензій нема. А от до самого товару-так. По-перше,продавець на сторінці товару вказує, що виробник колготів фірма"Аннес" з Італії.Можливо, іншим покупцям Анна продавала і з Італії, але на моїх 6 парах був штрих-код Польші.По-друге, якість 5-ти пар колготів з 6-ти - жахлива.Верх колгот(де має бути 20 ден) нагадує якість радянських! Ногу не облягають, а стрічка посередині нерівномірна, нечітка.По-третє,розміри колгот,які вказані на упаковці, не відповідають реаліям.Розпакувавши колготи розміром 3/4(які по сітці розміру мені підходять),з неймовірністю споглядала на довжину від підлоги до шиї(!!!). Ну,думаю, можливо, вони на ногах, бедрах розійдуться, і все буде гаразд. Але мої сподівання і колготи залишились на рівні застібки бюстгалтера! Так- так , я не помилилась і не прибільшила, мало що бракувало , щоб колготи достали до бюстгалтера. Тільки якість однієї пари відповідає фото на упаковці.
Спасибо. Рекомендую, как ответственного продавца.
Спасибо огромное. Покупкой очень довольна.Качество,своевременность отправки на высоте.Всем рекомендую. Хороших продаж. С наступающими праздниками.
Продавец работает оперативно. товар соответствует описанию. спасибо.
Happy
30.11.2016
Швидко, ввічливо, результативно! Дякую і від душі рекомендую!!!
Замечательный продавец! Не первый раз покупаю белье у вас, всем довольна, спасибо!!!
Отличный продавец, все быстро и качественно!!!
Очень хороший и приятный продавец.Покупкой очень довольна.Спасибо!!!!))))
Очень хороший продавец. Быстро выходит на связь, оперативно представляет информацию о товаре. Только положительные эмоции. Товар полностью соответствует описанию.
Спасибо! Отличный товар заказывается приемлемую цену!)
Дякую, замовлення прийшло вчасно. Рекомендую.
Alla
02.01.2016
Наилучшие рекомендации! Спасибо большое! Очень приятный и позитивный продавец! Всего Вам доброго и волшебного!!!
Замовила товар все швидко товар хороший ціна смішна.Продавець швидко відповідає на питання, побільше вам покупців буду замовляти ще!!!
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську