Чудовий продавець, все за описом. Товар відповідає дійсності, лялечки супер. Дуже задоволена. Бажаю багато вдячних покупців.
Гарний та ввічливий продавець, швидка відправка. Рекомендую!
Дуже задоволена. Продавець приємна у спілкуванні, швидко відправила, кукел гарний! Рекомендую!
Дуже задоволена придбанням! Лялечка гарна та хорошої якості. Також, придбала у Софії аксесуари для лялечок формату барбі. Вони чудові! Дуже вдячна прекрасній Софії за такий хороший та якісний товар та за знижки! Буду брати ще! Окремо хочу зауважити, що Софія дуже ввічлива, порядна та шляхетна! З нею приємно мати справу!
Рекомендую!
Хочу висловити своє захоплення та вдячність. По-перше - дуже приємно було спілкуватися. Продавець ввічливий, шляхетний та порядний. Замовлення було відправлення відразу після проплати. Отримали через день. Радості не було меж у моєї маленької донечки. Лялечка чудова, хорошої якості, личко гарненьке, прошивка волос супер, волосся довге, не лізе, шарніри гарно працюють. Прекрасний аутфіт(докупали окремо, але не шкодуємо-гарно пошитий, якісний, яскравий, пасує лялечці, хороше взуття та суперові кульчики). Дитину не відірвати. Окремо дякую за знижку, за подаруночок. Буду ще брати кілька лялечок, бо якість дуже хороша. Дякуємо всією родиною Вам за позитив, який отримали. Прекрасно, коли є такі люди, які несуть радість у цей світ! Безсумнівно рекомендую!
Дуже вдячний Софії: якість ляльки відповідає дійсності, обслуговування вчасне й ввічливе, отримав замовлене вчасно! І тепер ця лялька з'явиться у моїй кіноказці "Ера Невизначеності"!
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську