• Все отзывы о пользователе Катя
В реле лучше чем на фото. Быстро,качественно всем довольна.Рекомендую не пожалеете!!!
Дуже приємний продавець приємно мати діло з такими людьми. Всім рекомендую!!!!
Катюша дякуємо!!! дуже гарні вишиваночки, покупка сподобалася!!! Всим РЕКОМЕНДУЮ!
спасибі, співпрацею задоволена
Доброго дня!!! Вчора получила посилочку.... Вишиванка і спідничка краса неймовірна....За рахунок того, що є зав'язочки то нашу блузочку можна корегувати на різний вік, то нам зараз блузочка навіть як тунічка, рукавчики позатягував, горловинку підтягнув і все краса неймовірна .... Увесь вечір донечка проходила в обновці... Бабуся наша задоволена, вона дуже хотіла для внучки український одяг, її захопленю від побаченої краси , нема меж...Велике Вам СПАСИБІ!!!
спасибо большое за вашу красоту.все очень понравилось. жду не дождусь . когда поеду к моим внучечкам и увижу эти костюмы на них
Катя,дуже дякую за сорочечку.Синочку дуже сподобалась,та мені також. В майбутньому замовлю ще для меньшої донечки.Покупка супер!!!!!!!!!!Всім рекомендую цю добру і порядну людину .Гарних Вам покупців.
Спасибо посылочку получили,огромное спасибо за выбор нашей модели и терпение.Желаю Вам удачных продаж и приятных покупателей.
Спасибо за посылочку! обруч и веночек с лентами очень понравились! Удачных вам продаж!
Рекомендую Катю как очень порядочного и терпеливого продавца.Долго выбирали вышиванку и морочили голову,но Катя подробно отвечала на все вопросы,вошла в мое положение.Вышиванка очень понравилась,спсибо Вам большое за Вашу работу.
Вишиванка просто клас!!!Ціни зовсім не кусючі, продавець ввічливий та оперативний, прислухається до клієнтів. Однозначно рекомендую!!!
Я очень, очень довольна продавцом и купленной вышиваночкой с повязочкой!!! Выслали сразу. Продавец очень приятная девушка, на все вопросы отвечает. Описание и вещи на все 200% отвечают действительности. Девочки приятных вам покупок!!!!!
Передати словами важко, як я задоволена співпрацею з Катюшею!!!!! Продавець має янгельське терпіння (я майже місяць не могла оприділитися з вибором, Катя дуже мені допомагала, все підібирала за кольором, розмірами, висилала фото на почту...), вона пречудово розбирається в українських костюмах!!! Я придбала вишиваночки, плахти і поясочки для свої трьох донечок, діткам і нам також все дуже!!! сподобалось! Якість товару відмінна!!!!!! Катя надзвичайно щира, відповідальна, добра,...., дуже приємна в спілкуванні дівчина!!! Такий продавець заслугавує великої подяки! Бажаю ,Вам, Катюша, зустрічати на своєму шляху побільше таких ж гарних людей, якими Ви являєтесь, вдалих продаж, успіхів у справах, здоров"я вашій донечці та усій Вашій родині!!!!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А я знову РЕКОМЕНДУЮ!!! Найгарніша посилочка і на диво найшвидше за всі інші мої запроси прийшла!!! На вулиці дощ і сиро, а у нас в хаті донечка як "СОНЕЧКО" Вражені незабутні, дитинка шаслива і ми біля неї, хай здорова носить. І Ви будьте здорові, хай легко вишивається і швидко продається!!!
Рекомендую усім! Вислала сорочечеки одразу. Сподобались обидві!
Дуже приємна у спілкуванні людина!!! ВСІМ-ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ!!! ))) Приємних вам покупців і хай все буде буде на УРА !!! )))
Замечательный продавец! Очень красивые Вышиванки. Спасибо Вам за Ваши золотые ручки и недорогие вышиванки. Очень-очень понравилось! Обязательно будем заказывать еще в будущем :-)
Посилочку отримали, дуже дякую))) Все сподабалось)) Дуже хороший продавець всім рекомендую.
Так вийшло, що знову звернулась до Катюши за покупкою. Не можу просто не написати!!! Настільки приємна людина. Отримала масу задоволення від спілкування, від покупки. Від цієї людини просто лине доброта!!! Дякуємо всією родиною. Донечки у Ваших костюмчиках, наче квіточки. З повагою Анжела.
Очень надёжный, ответственный и заботливый продавец. Вещи полностью отвечают описанию, прекрасного качества. На все вопросы ответила, дополнительные фото скинула. Быстро и легко договорились. Всем рекомендую. Мне было очень приятно иметь дело. Удачи Вам! Хороших покупателей!!! С ув. Анжела.
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську